Η αφεντιά μου

Να ‘μαι κι εγώ. Είμαι δασκάλα.

Σ’ ό,τι αγαπώ δίνομαι ολόψυχα κι ό,τι ανέχτηκα λίγο λίγο μ’ έχασε! Λατρεύω τ’ ανίψια μου, την ελευθερία και τη θάλασσα. Μισώ το ψέμα, την κακεντρέχεια, την καταπίεση.

Δεν ζω χωρίς καλούς φίλους/ες, βιβλία, μουσική, θέατρο, κινηματογράφο. Μ’ αυτή τη σειρά ακριβώς!

Επίσης για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι, το «κατάστημα» διαθέτει γιαταγάνι στη θήκη του, πλήρως ακονισμένο. Μπροστά του τύφλα να ‘χουν οι κατάνες του Χατόρι Χάνζο (βλ. «Kill Bill» 😉 )!

Για επικοινωνία : anagennimeni παπάκι gmail τελεία com

Πλέον διαθέτει  και λογαριασμό στο twitter :  http://twitter.com/Stavrula_

42 thoughts on “Η αφεντιά μου

  1. Dragazis.E

    Έστειλα ενα σχόλιο στην αργυρένια. Μετά το σχόλιο μου διάβασα ενα δικό σου που λέει:Αν θες βοήθεια στη μουσική…..
    Αν το έστειλες για μένα και όχι για την αργυρένια τότε θες το μλογκ μου και ελεύθερα μπορείς να παίξεις με τα λόγια μου… Απο μουσική δεν έχω ιδέα αν και θα ήθελα πολύ να μελοποιώ αυτα που γράφω… Αυτά…

  2. renata Post author

    @Dragazis E., το σχόλιο απευθυνόταν στην Αργυρένια, επειδή στο ποστ που έχει κλειστά τα σχόλια είχε γράψει πως δεν ήξερε να βάλει μουσική.
    Εξάλλου το παρακάτω «Για να τα πούμε τι να λέω, που χαθήκαμε! Από κοντά ευελπιστώ! 😉 « το εξηγεί ολοκάθαρααα νομίζω, μια κι έχουμε συναντηθεί με την κούκλα κάποιες φορές!

  3. KATERINAKI

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΡΕΝΑΤΑ!ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΚΟΡΗ ΞΑΝΘΗ… ΝΑ ΤΗ ΠΙΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ. ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ ΥΦΑΝΤΡΑΣ. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕ ΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΘΑΛΑΣΣΑ ΧΩΡΙΣ ΓΑΛΑΖΙΟ ΧΩΡΙΣ ΟΥΡΑΝΟ, ΧΩΡΙΣ ΖΩΗ ΔΗΛΑΔΗ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΥ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΛΙΓΗ ΧΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΛΙΓΗ ΖΩΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΡΥΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΨΥΧΗ. ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ.

  4. renata Post author

    Κατερίνα, καλησπέρα! Είσαι μία απ΄τις ξανθές κόρες,απ΄ότι θυμάμαι! 🙂 Χαίρομαι που συμφωνούμε για τη ζωή και που βρήκες το χρόνο να μου αφήσεις το μήνυμα και το μέιλ. 😀

  5. KATERINAKI

    ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΡΕΝΑΤΑ. ΕΔΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΜΗΝΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΑ. ΕΠΕΦΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ Η ΤΑΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ& ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΑ PC ΑΝΟΙΓΑΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΝΑΝ. ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΚΑΗΚΑΝ. ΔΕ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΣΤΕΧΟΧΩΡΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΜΟΥΝ ΑΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ. ΕΤΣΙ ΒΡΗΚΑ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΕ ΔΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΕΠΙΘΥΜΗΣΕΙ..ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

  6. ocean....

    καλη σου μερα.. ελευθρια και θαλασσα… δυο εννοιες τοσο ταυτοσιμες…το ενα ειναι δεμενο με τ αλλο.. πολυ ομορφο μπλογκ συνχαρητηρια..

    Υ.Γ. ααααα να μη ξεχασω.. ωραιες οι κατανες του.. αχ.. κ να χα μια τετοια στη ..συλλογη μου..

  7. ocean....

    ειναι αυτονοητο πως ειναι μεταφορικη… οπως η ..συλλογη .. !! η πλανευτρα ειναι πολυ παραπανω.. αρκει να υπαρχουν…κ υπαρχουν.. ανθρωποι που να αντιλαμβανονται την ..φωνη της..

  8. ocean....

    καλο απογευμα να χεις!!! κ καλη βολτα!!!!!!!!!!! δουλευω καθε μερα απεναντι της.. κ τη θαυμαζω.. χανω το βλεμμα μου μεσα της.. οπως ειμαι σιγουρος κ συ.. αλωστε ανθρωποι που γραφουν ετσι ειναι αφυσικο να μην ειναι μαγεμενοι απ την πλανευτρα..

  9. Στέλιος

    Σου εύχομαι ολόψυχα Χρόνια Πολλά, αναγεννημένη!
    Το blog σου μου αρέσει πολύ και είναι τόσα που έχεις γράψει, που θα με κρατήσουν για πολύ καιρό ακόμη με τον browser κολλημένο στις σελίδες σου.

  10. renata Post author

    Άθεε, σ’ ευχαριστώ. Πιστεύω πως αυτά που αναφέρεις είναι κάποια στοιχεία του χαρακτήρα μου, που βγαίνουν εδώ πιο έντονα.

    Σ΄ευχαριστώ για την επίσκεψη. 🙂 Επιφυλάσσομαι να την ανταποδώσω.

  11. Γιάννης Χαραλαμπόπουλος

    Μήπως έχουμε και λογαριασμό twitter, για να μαθαίνουμε πιο εύκολα τα νέα και τις ανησυχίες σας;

    Ευχαριστώ!

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.